Planerat

Välkommen till Brf Skidåkaren

I Kronandalens bästa söderläge säljstartar vi snart ca 65 välplanerade och moderna bostadsrätter. Här finns allt från mysiga små 1:or till rymliga 4:or med vacker utsikt. Med naturen och skidspåren som närmsta granne och närhet till centrum, erbjuder Brf Skidåkaren en hög livskvalitet.


Bostäderna inreds med populära materialval och utrustas med alla bekvämligheter. På den gemensamma gården finns kombinerad vallabod och cykelverkstad för dig med friluftsintresse. Missa inte en unik chans till ett hem i Kronandalens finaste södersluttning. Anmäl ditt intresse här ovan redan idag eller hör av dig direkt till vår mäklare Daniel Johansson på Svensk Fastighetsförmedling.

Området:

Kronans natursköna läge i kombination med det korta avståndet till centrum gör området till en mycket attraktiv plats att bo på. Här finns närhet till Ormbergets friluftsområde med fina motionsspår för jogging och skidåkning. Ormbergets friluftsområde omfattar även slalombacke och mountatinbikebana. Boende på Kronan har även nära till Lulsundets badstrand, förskolan Spira och den nybyggda sporthallen samt Tallkronanskolan (årskurs 1-6). Från Kronan är det kort cykelavstånd till Luleås stadskärna som bland annat erbjuder restauranger, shopping och andra nöjen. Kronan är ett växande område som har utvecklats kraftigt sedan 2006 då området började etableras med bostäder. Här finns många lugna och barnvänliga kvarter med nybyggda villor och radhus. På området finns även flertalet bostadsrättsföreningar med grönskande gårdar. Ett område med enorm framtidstro, med de ambitioner och planer som finns beräknas cirka 5000 invånare vara bosatta på området år 2030. Bostadsområdet Kronan är beläget cirka 3 kilometer från Luleås stadskärna. Området är indelat i delområdena Lulsundsberget, Kronanbacken, Kronandalen, Kronanhöjden, Östra Kronan och Kulturbyn Kronan. Bostadsrättsföreningen Skidåkaren tillhör området Kronandalen. Lugnt, barnvänligt, vacker miljö och bekvämt avstånd till centrum. Välkomna till Kronan, ett bostadsområde att trivas i!

Kontakt

Daniel Johansson, Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 070-101 40 71
daniel.lulea@svenskfast.se

Kontakt

Daniel Larsson, Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 070-101 40 70
daniel.l.lulea@svenskfast.se

Projektfakta:

  • Namn: Brf Skidåkaren
  • Kommun: Luleå
  • Område: Kronandalen
  • Boendeform: Bostadsrätt
  • Antal Bostäder: 65 st
  • Boarea: 35-102 kvm
  • Rum: 1-4 Rok