Slutsålt

Välkommen till Brf Mandelkubben

Brf Mandelkubben är slutsålt! Projektet byggstartades under april 2016.

Brf Mandelkubben passar dig som uppskattar nybyggda och praktiska lägenheter till ett bra pris. Bostäderna består av 1 – 3 rok om ca 34 - 82 kvm. Lägenheterna i entréplan har uteplats och 2 och 3 rok har en eller till och med två balkonger.

Du som väljer att bo i Brf Mandelkubben inte behöva tänka på att köpa extra tillval, eftersom vår grundtanke är att erbjuda bra standard och kvalité redan från början. Samtliga golv har ekparkett och väggarna är målade i en vit kulör. Badrummen har helkaklade väggar och klinkergolv samt duschdörrar i glas, tvättmaskin och torktumlare.

Köken har gott om förvaring med bl.a. skåp upp till taket och är utrustade med kyl och frys, inbyggnadsugn, häll, mikro samt diskmaskin. Ettorna och tvåorna har en kombinerad kyl/frys.

Till varje lägenhet hör ett eget förråd inne i lägenheten.

Alla lägenheter har en takhöjd på 2,70 m, vilket ger en rymlig känsla och de stora fönstren ger ett fint ljusinsläpp.

Vi bygger i betong, och det känns tryggt! Brf Mandelkubben kommer att uppföras med en stomme helt i platsgjuten betong med en isolering bestående av cellplast. Även lägenhetsskiljande väggar, golv och tak är tillverkade av betong.

Detta ger många fördelar, bl.a att husen får en tyst inomhusmiljö och att de är energisnåla. Att bo i ett lågenergihus är ett klokt val för dig och din familj. Med långsiktig hållbarhet och lägre energikostnader får ni pengar över till annat, samtidigt som ni gör en insats för miljön.

Området:

I anslutning till villaområdet Bettorp och med gröna skogspartier som närmasta granne planeras nu Örebros nästa bostadsoråd. Här har du som bor när till dagis och skola såväl som mataffär. I närheten finns busshållsplats och du som pendlar kommer lätt och snabbt ut på både riksväg 50 och E18/E20.

Kontakt

Jonas Wahlström, Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 0702-89 88 89
jonas.wahlstrom@svenskfast.se

Projektfakta:

  • Namn: Brf Mandelkubben
  • Kommun: Örebro
  • Område: Bettorp
  • Boendeform: Bostadsrätt
  • Antal Bostäder: 75 st
  • Boarea: 34-82 kvm
  • Rum: 1-3 Rok
  • Inflyttning: Höst 2017

Entreprenör:

NCC logo