Planerat

Välkommen till Brf Fyrklövern

Upplands-Väsby och området Fyrklövern utvecklas till den moderna småstaden och här kan vi erbjuda energieffektiva och moderna radhus om två eller tre våningar med upplåtelseformen bostadsrätt. SHH Bostad kommer att uppföra sina stadsradhus utefter Dragonvägen som kommer att bli en gata av småskalig karaktär som ska vara trevlig och trygg att vistas på.


I Fyrklövern planerar vi att uppföra 18 st stadsradhus i två och tre plan, framtagna av SHH Bostad i samarbete med Thomas Eriksson Arkitektkontor. Husen är uppdelade i två grupper, där vi mellan huslängorna bygger en gång- och cykelväg för att underlätta flödet mellan kvarteren samt till och från det befintliga bostadsområdet i söder.

Boytan är 109 kvm respektive 138 kvm och varje lägenhet har egen uteplats, och trevåningshusen har även takterrass i två väderstreck. Bostäderna är yteffektiva och har en modern och hög standard med helkaklade badrum, trägolv, stora fönster och en utformning som ger ett modernt boende. Bostadsrättsföreningen kommer dessutom att ha en stor gemensam gård för odling, gemenskap och aktiviteter.

Radhusen byggs i trä och större delen av produktionsprocessen sker i fabrik. Moduler förtillverkas i en skyddad miljö, där varken väder eller vind påverkar produktionen. Denna typ av byggande gör byggprocessen snabbare, bättre och ger hög kostnadskontroll. Husen har en energianvändning på ca 60 kWh/kvm/år. Ett energieffektivt hus med förvaltningsvänliga och hållbara lösningar för framtiden ger även låga driftskostnader.

Brf Fyrklövern planeras att säljstartas under Q1 2018.

Området:

Planområdet ligger i Upplands Väsbys centrala delar och inramas av vägarna Drabantvägen, Husarvägen, Mälarvägen och Dragonvägen.

Kontakt

Anna-Karin Stöhre, SHH Bostad
Telefon: 070-897 48 95
aks@shhbostad.se

Projektfakta:

  • Namn: Brf Fyrklövern
  • Kommun: Upplands Väsby
  • Område: Östra Vilunda
  • Boendeform: Bostadsrätt
  • Antal Bostäder: 18 st
  • Boarea: 109-137.4 kvm
  • Rum: 4-5 Rok