Slutsålt

Välkommen till Brf Flaggskeppet

Brf Flaggskeppet är slutsålt! Projektet byggstartades under mars 2016.

Brf Flaggskeppet passar dig som uppskattar nybyggda och praktiska lägenheter till ett bra pris. Bostäderna består av treor och fyror om ca 66 kvm respektive ca 81 kvm och finns både i markplan med egen uteplats samt på övreplan med egen takterrass om ca 23 kvm.

Du som väljer att bo i Brf Flaggskeppet ska inte behöva tänka på att köpa extra tillval, eftersom vår grundtanke är att erbjuda bra standard och kvalité redan från början. Samtliga golv har ekparkett och väggarna är målade i en vit kulör. Badrummen har helkaklade väggar och klinkergolv, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt komfortvärme i golv.

Köken har gott om förvaring med bl.a. en mobil köksö och är utrustade med kyl och frys, häll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn samt diskmaskin.

Till varje lägenhet hör ett eget förråd som ligger i anslutning till entrén.

Vi bygger i betong, och det känns tryggt! Brf Flaggskeppet kommer att uppföras med en stomme helt i platsgjuten betong med en isolering bestående av cellplast. Även lägenhetsskiljande väggar, golv och tak är tillverkade av betong.

Detta ger många fördelar, bl.a att husen får en tyst inomhusmiljö och att de är energisnåla. Att bo i ett lågenergihus är ett klokt val för dig och din familj. Med långsiktig hållbarhet och lägre energikostnader får ni pengar över till annat, samtidigt som ni gör en insats för miljön.

Området:

Bredsand ligger vid Mälaren ca 5 km från Enköping. Här finns Enköpings största friluftsbad med en lång sandstrand och stora gräsytor. Badet är långgrunt och passar bra för barnfamiljer. I anslutning till badet finns även kiosk, restaurang, minigolf och campingplats. Vintertid då isarna bär är Mälaren utmärkt för långfärdsskridskor. Flera skridskobanor plogas upp på olika ställen. Friluftsfrämjandet har sin stuga här med möjlighet att hyra långfärdsskridskor eller gå en tipspromenad både sommar och vinter. Är du sugen på att vandra så går Upplandsleden förbi här. Till Enköping är det bra cykel- och gångbanor och under dagen går det flera bussturer.

Kontakt

Christina Segerstedt, Fastighetsbyrån
Telefon: 0171-33 000
christina.segerstedt@fastighetsbyran.se

Projektfakta:

  • Namn: Brf Flaggskeppet
  • Kommun: Enköping
  • Område: Bredsand
  • Boendeform: Bostadsrätt
  • Antal Bostäder: 30 st
  • Boarea: 66-81 kvm
  • Rum: 3-4 Rok