Slutsålt

Välkommen till Brf Albatrossen

Brf Albatrossen är slutsålt! Titta gärna på vårt andra projekt i Enköping, Brf Åkerbäret.

Brf Albatrossen passar dig som uppskattar nybyggda och praktiska lägenheter till ett bra pris. Bostäderna består av 1 - 3 rok om ca 35 - 76 kvm och lägenheterna i entréplan har uteplats och våningarna högre upp har en eller till och med två balkonger.

Du som väljer att bo i Brf Albatrossen behöver inte tänka på att köpa extra tillval, eftersom vår grundtanke är att erbjuda bra standard och kvalité redan från början. Samtliga golv har ekparkett och väggarna är målade i en vit kulör. Badrummen har helkaklade väggar och klinkergolv samt tvättmaskin och torktumlare. Som köpare av en lägenhet i Brf Albatrossen har du ändå möjlighet att göra några få inredningsval som tex rostfria vitvaror, vitlaserat ekparkettgolv, en lantlig kökslucka eller badkar. Köken har gott om förvaring med bl.a. skåp upp till taket och är utrustade med kyl och frys, inbyggnadsugn, häll samt diskmaskin. Ettorna och tvåorna har en kombinerad kyl/frys. Till 1 rok ingår ett förråd i entréplan. Till 2 rok finns förrådet i lägenheten. Till 3 rok ingår förutom förrådet i lägenheten ett kallförråd i byggnad på gården. Alla lägenheter har en takhöjd på 2,70 m, vilket ger en rymlig känsla och de stora fönstren ger ett fint ljusinsläpp. I bilagorna finner ni en produktbeskrivning med bilder och ytterligare information om de olika vitvarorna mm.

PARKERING För uthyrning till föreningens medlemmar kommer det att finnas 38 öppna parkeringsplatser med elstolpe samt 10 parkeringar i carport med elstolpe. De öppna parkeringsplatserna kostar 250 kr/mån och carportplatserna kostar 500 kr/mån. Utöver dessa platser kommer det att anläggas tre gästparkeringsplatser och två handikapplatser. Begränsat antal carport : Etapp 1 kommer 5st carport erbjudas till de som först tecknar sig för köpa av 3 rok. Etapp 2 kommer 5st carport erbjudas till de som först tecknar sig för köpa av 3 rok. Samtliga köpare som inte får carport kommer erbjudas en parkeringsplats med elstolpe.

BYGGNATION Husen byggs i betong, och det känns tryggt! Brf Albatrossen kommer att uppföras med en stomme helt i platsgjuten betong med en isolering bestående av cellplast. Även lägenhetsskiljande väggar, golv och tak är tillverkade av betong. Detta ger många fördelar, bl.a att husen får en tyst inomhusmiljö och att de är energisnåla. Att bo i ett lågenergihus är ett klokt val för dig och din familj. Med långsiktig hållbarhet och lägre energikostnader får ni pengar över till annat, samtidigt som ni gör en insats för miljön.

I månadsavgiften ingår: Värme, vatten, bredband/IP-telefoni/tv.

Området:

Åkersberg växer nu upp som ett nytt bostadsområde i Enköping. Närbeläget Fanna och Gångstaområden med skolor och affär. Lämplig placering för dig som pendlar att komma ut på vägen mot Stockholm. Kommunala transporter planeras med buss. För dig som spelar golf ligger Brf Albatrossen på en järn treas avstånd till golfklubben med egen restaurang mm, se länk. Naturen kring knuten och vintertid på med längskidor sommartid cyklar du till centrum. Titta gärna in på länken leva och bo i Enköping för mer information kring fritid, barnomsorg och vad som gör Enköping så lätt att leva i.

Kontakt

Christina Segerstedt, Fastighetsbyrån
Telefon: 0171-33 000
christina.segerstedt@fastighetsbyran.se

Projektfakta:

  • Namn: Brf Albatrossen
  • Kommun: Enköping
  • Område: Åkersberg
  • Boendeform: Bostadsrätt
  • Antal Bostäder: 48 st
  • Boarea: 35-76 kvm
  • Rum: 1-3 Rok
  • Inflyttning: Maj/juni 2017

Entreprenör:

NCC logo