Slutsålt

Välkommen till Brf Adolfsberg

Brf Adolfsberg är slutsålt!

Bostäderna består av 1 - 4 rok om ca 35 - 94 kvm och lägenheterna i entréplan har uteplats och våningarna högre upp har en eller till och med två balkonger.

Du som väljer att bo i Brf Adolfsberg ska inte behöva tänka på att köpa extra tillval, eftersom vår grundtanke är att erbjuda bra standard och kvalité redan från början. Samtliga golv har ekparkett och väggarna är målade i en vit kulör. Badrummen har helkaklade väggar och klinkergolv samt tvättmaskin och torktumlare. Köken har gott om förvaring med bl.a. skåp upp till taket och är utrustade med kyl och frys, hällspis, inbyggnadsugn, micro och diskmaskin. Ettorna och tvåorna har en kombinerad kyl/frys. Till varje lägenhet hör ett eget förråd inne i lägenheten. Alla lägenheter har en takhöjd på 2,70 m, vilket ger en rymlig känsla och de stora fönstren ger ett fint ljusinsläpp. Ett extra kallförråd på gården kommer finnas till varje bostad.

Detta är ett boende för dig som söker något extra med bekvämt avstånd till både Uppsala, Stockholm och Arlanda. Från bostaden är det 4,5 km till Knivsta Centrum. Från stationen i Knivsta når du Uppsala på 12 minuter och Stockholm på 30 min med direkttåg. Väljer ni att ta bilen är man i Uppsala på ca 15 minuter

Vi bygger i betong, och det känns tryggt! Brf Adolfsberg kommer att uppföras med en stomme helt i platsgjuten betong med en isolering bestående av cellplast. Även lägenhetsskiljande väggar, golv och tak är tillverkade av betong.

Detta ger många fördelar, bl.a. att husen får en tyst inomhusmiljö och att de är energisnåla. Att bo i ett lågenergihus är ett klokt val för dig och din familj. Med långsiktig hållbarhet och lägre energikostnader får ni pengar över till annat, samtidigt som ni gör en insats för miljön.

I månadsavgiften ingår: Värme, vatten, bredband/IP-telefoni/tv. P-platser inkl el-stolpe går att hyra.

Området:

Alsike är beläget ca 15 km söder om Uppsalas centrum och ca 3 km norr om Knivsta centrum, vid järnvägslinjen Uppsala-Stockholm och nära motorvägen E4. Söder om Alsike ansluter väg 77 från Norrtälje. Avståndet till Arlanda flygplats är endast ca 20 km och till Alsike gamla kyrkby vid Mälaren (Ekoln) är det ca 6 km. I Alsike finns ett flertal förskolor och grundskolor i både i privat och kommunal regi för årskurserna F-9. Intill Alsike skola finns även en ny fullstor sporthall. Bor du i Brf Adolfsberg har du möjlighet att välja mellan flera nya lekplatser på nära avstånd. Förutom en liten lekyta på kvartersmark kommer kommunen att bygga en lekpark på grönområdet bredvid. En lekpark med djungeltema hittar du vid Villebrådsgatan med bland annat klätterställning, en stor hängmatta och klättervänliga djur i trä. Lekplatsen har bark på marken i stället för sand för att underlätta för rullstolar. Så småningom kommer ett buskage att växa upp så att du även ska kunna krypa genom en "djungel". Möjligheterna till en rik fritid är många. Du kan bada och fiska i sjön Valloxen, ströva i Lunsens naturområde och upptäcka Pingla ström med sitt friska vatten. Eller varför inte ta en runda i skogen och njuta av att bo mitt i vår härliga uppländska natur. Kanske hittar du ditt eget svampställe. Inte långt från Alsike ligger Mälaren som ger möjlighet till olika typer av sjöliv. För golfaren finns golfbanor på nära håll i Vassunda och Sigtuna. På vintern finns även tillgång till ett upplyst skidspår. I centrala Knivsta finns inomhusbad, sporthall, köpcentrum, bibliotek mm

Kontakt

Projektfakta:

  • Namn: Brf Adolfsberg
  • Kommun: Knivsta
  • Område: Alsike
  • Boendeform: Bostadsrätt
  • Antal Bostäder: 47 st
  • Boarea: 35-94 kvm
  • Rum: 1-4 Rok
  • Inflyttning: December 2016